5. januar 2017

Investeringsfonde

Vores fonde er bygget op på et koncept som virker. Derfor kalder vi konceptet for konservativt, da vi kan tilbyde en stor spredning i risici og derfor sikre vores formue bedst muligt.

Igennem vores samarbejdspartner Magic Compass, har vi mulighed for at investere i de markeder som giver det bedste og sikreste afkast. Vi har dog flere fonde for at kunne tilbyde et bredere  sortiment til vores kunder.

Lige nu kan vi tilbyde nedenstående:

ClearRock 1 – FX Low – Meget lav risiko
Valutafond baseret på 24 forskellige valuta kryds, hvor afkastet kan outperforme de fleste bankers tilbud om investeringer d.d.
CR1 kører efter HWM med 30% Performance fee

ClearRock 2 – FX Moderate – Lav/Medium risiko
Valutafond baseret på 8 forskellige valuta kryds, hvor afkastet er højere end CR1 FX-fond. I denne fond vil risikoen for tab være en smule højere end CR1, men vil samtidig afspejle sig i højere afkast. ClearRock 2 – FX Moderate giver mulighed for at lave sin egen månedlige opsparing, ved at tilføje mindre faste månedlige investeringer helt ned til 200 euro pr. måned.
CR2 kører efter HWM med 30% Performance fee

Kommer snart:
ClearRock 3 – FX Moderate/High – Højere afkast end de tidligere nævnte fonde, men med maksimalt muligt tab på 30% af den total investeret kapital.
CR3 kører efter HWM med 30% Performance fee

ClearRock 4 – NAS Low

ClearRock 5 – DAX Moderate
ClearRock 6 – DAX Low

Kontakt os for meget mere information.

Translate »